Voor professionals

Podium Finance kan jou helpen in jouw zoektocht naar een andere werkgever! 

Ontdek hoe we dat doen, ontdek het verschil. Wij gaan niet voor het korte termijn succes maar zoek een job of opdracht die bij jou past! Onze werkwijze verhoogt de kans op een optimale match aanmerkelijk. Met veel energie bewerken wij de markt. Ons netwerk is groot en de relatie met onze opdrachtgevers goed. Sluit je bij ons aan en profiteer van alles wat wij jou te bieden hebben.

NEEM CONTACT OP

Wat maakt ons dan een onderscheidende partij?

  1. Enorm netwerk in de branche accountants en belastingadvieskantoren!
  2. Alleen de beste financials doen mee na screening door de autoriteiten op het specifieke accountancy of fiscale vlak
  3. Kernwaarden analyse

Allereerst zal je ontdekken dat wij een no nonsens partij zijn. Pragmatisch en to the point. Ons netwerk staat garant voor het feit dat we de wereld van financiële dienstverlening heel goed kennen. We weten waar onze klanten behoefte aan hebben en kennen de cultuur van de opdrachtgevers.

Omdat we er al jaren mee werken kiezen wij er voor een werkelijk fenomenale test in te zetten. Deze test brengt jou persoonlijkheid in kaart. Meer dan 1.000.000 mensen gingen je voor!  Deze test helpt jou ook om jouw zelfbeeld scherper te krijgen en is daarmee een geschenk voor het leven. Je doet deze test niet goed of niet slecht. Het is een reflectie van jouw persoonlijkheid.

Wij gebruiken de Core Values Index test.

  • Deze Core Values Index (CVI) is het enige volledig objectieve persoonlijke assessment dat beschikbaar is
  • De 97.7% betrouwbaarheidsscore is uniek in de wereld! Geen ander psychometrisch assessment komt hierbij in de buurt.
  • Je krijgt van ons een uitgebreid verslag en een persoonlijke uitleg
  • Het invullen van de test kost slechts 10 minuten van je tijd.

Die test die krijg je dus van ons! De uitslag van de test zorgt er voor dat je jezelf nog beter leert kennen en daar kun je jouw voordeel mee doen, voor de rest van je leven!

Wij hebben vaste en tijdelijk posities in ons beheer. Ook voor jouw als ZZP’er bieden wij een podium. Ontdek onze toegevoegde waarde en neem contact met ons op!

BENT U OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE BAAN?

Schrijf u in als kandidaat en ontvang bericht zodra een nieuwe job beschikbaar is. In het formulier hieronder kunt u aangeven waar uw voorkeur naar uitgaat en welke achtergrond u heeft.