Over Podium Finance

Podium Finance is een onderscheidende aanbieder met een groot commitment naar haar opdrachtgevers en professionals. 

De mensen achter de organisatie:

Bob Willemsen

Netwerker pur sang, verbinder, ondernemer, jurist. Jarenlang verantwoordelijk als vennoot van een groot bekend pensioenadviesbureau voor de contacten met de vennoten van accountants-belastingadvieskantoren en administratiekantoren in heel Nederland. Inmiddels partner van meerdere bedrijven in de financiële dienstverlening.

Gezien zijn enorme netwerk binnen de accountants en belastingadvieswereld is hij in staat de eerste contacten te leggen tussen de opdrachtgevers en financials. Zijn missie is het koppelen van alleen de beste financials aan de opdrachtgevers!

0610796599

Dries Vinke

Een ervaren ondernemer. Begon ooit in de gezondheidszorg waar hij als Anaesthesie verpleegkundige werkzaam was. Maakte de overstap naar de Farmaceutische Industrie en deed daar veel ervaring op. In 1998 werd hij ondernemer en startte hij een werving & selectiebureau. Hier deed hij veel kennis op van alles wat met Employment te maken heeft.

Dries is gecertifieerd consultant om de CVI test af te nemen en heeft in de afgelopen jaren honderden personen op deze manier doorgelicht. Dries houdt zich bezig met Human Performance Management en helpt organisatie met raad en daad. Zijn filosofie is dat MENSEN het belangrijkste bezit zijn van een organisatie en dat daarmee het verschil gemaakt kan worden. Dus het plaatsen van de juiste persoon in de juiste functie die daarbij het juiste werk doet is zijn grote drijfveer.

0650246300